پودر گوشت

پودر گوشت آرتا پروتئین

  • پودر گوشت تهیه‌شده از: مرغوب‌ترین مرغ کشتار روز آرتا پروتئین
  • ضایعات: ندارد
  • وزن ضایعات در هر کیلوگرم: ۰
  • موارد مصرف: خوراک دام و طیور
  • نحوه وزن‌کشی محصول: به مقدار سفارش محصول وزن می‌شود که این مقدار ممکن است در حدود ۱۰۰ گرم نوسان داشته باشد و متناسب با خواسته شما بسته‌بندی می‌شود. روی بسته ارسالی لیبل چاپی وجود دارد که وزن و تاریخ بسته‌بندی را نمایش می‌دهد.
پودر گوشت آرتا پروتئین

پودر گوشت

پودر گوشت محصولی است که از قسمت‌های بی‌استفاده حیوانات خون‌گرم مانند کبد، ریه‌ها، معده و قسمت‌های دیگر بدون استخوان، به وسیله حرارت دادن، خشک و آسیاب کردن آن قسمت‌ها به‌دست می‌آید. پودر گوشت باید عاری از قسمت‌هایی مانند دستگاه گوارش و پر حیوان باشد.

مواد مصرفی برای تهیه این محصول، موادی هستند که به هیچ عنوان برای مصرف خوراکی انسان‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. این پودر برای تغذیه دام‌ها و طیور استفاده می‌شود.

پودر گوشت در زمانی که حرارت داده می‌شود، نه تنها رطوبت آن گرفته می‌شود بلکه همه آلودگی‌های آن نیز از بین خواهد رفت. یکی از دلایلی که از این پودر برای خوراک دام و طیور استفاده می‌شود، خوش‌خوراک بودن آن است و جذب مواد مغذی این پودر در بدن حیوانات سریع‌تر صورت می‌گیرد.

اگر چربی این محصول بیشتر باشد، میزان انرژی آن نیز به همان نسبت بالاتر خواهد رفت و اگر چربی کمتر باشد، انرژی پودر گوشت نیز کمتر خواهد شد.

از پودرهای گوشت می‌توان برای انتقال تمام خواص طعم گوشت استفاده کرد، در حالی که هزینه و محدودیت‌های جابه‌جایی بسیار کمتری در مقایسه با محصولات گوشتی تازه خواهد داشت. این پودرها آسیاب‌شده و خشک می‌شوند یا عصاره‌هایی هستند که خشک شده‌اند و در نهایت، روشی کاملاً طبیعی برای افزودن طعم گوشت به محصولات نهایی شما خواهند بود. اگر پودر گوشت خالص باشد، قیمت بسیار بالاتری نسبت به پودر خون و پودر استخوان دارد.

ارزش غذایی

  • چربی موجود در این پودر در حدود ۱۰-۱۵ درصد است.
  • رطوبت موجود در این پودر در حدود ۵ درصد است.
  • پروتئین موجود در این محصول در حدود ۵۰-۵۵ درصد است.
  • کلسیم تقریبی در پودر گوشت حدود ۴-۶ درصد است.
  • خاکستر موجود نیز در حدود ۳۳-۳۵ درصد تخمین زده شده است.

ویژگی‌ها

  • بسیار خوش‌خوراک
  • دارای قابلیت جذب سریع در بدن حیوانات
  • دارای رابطه مستقیم با میزان چربی
  • عاملی برای انتقال تمام خواص طعم گوشت
  • دارای امکان جابه‌جایی و حمل و نقل آسان
  • برخورداری از هزینه کمتر در باربری نسبت به گوشت تازه
  • دارای طعم غنی و متفاوت
  • فاقد احشاء و محصولات جانبی
  • عاری از دکستروز و نمک اضافه
  • دارای قابلیت ترکیب با سایر مواد خوراک دام
  • دارای عمر مفید حداکثر ۲ سال