مرغ کامل

مرغ کامل آرتا پروتئین

  • مرغ کامل تهیه‌شده از: مرغوب‌ترین مرغ آرتا پروتئین
  • ضایعات: پوست، چربی، ضایعات غیر خوراکی
  • وزن ضایعات در هر کیلوگرم: بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم
  • موارد مصرف: خوراک مرغ و…
  • نحوه وزن‌کشی محصول: به مقدار سفارش محصول وزن می‌شود که ممکن است در حدود ۱۰۰ گرم نوسان داشته باشد و متناسب با خواسته شما برش، بسته‌بندی و کاملاً پاک می‌شود. روی بسته ارسالی لیبل چاپی وجود دارد که وزن و تاریخ بسته‌بندی را نمایش می‌دهد. لازم به ذکر است که وزن ذکرشده روی لیبل محصول، وزن محصول قبل از پاک کردن است.

مرغ کامل جزء جدانشدنی تمام برنامه‌های غذایی رژیمی است. در این مطلب درباره پروتئین مرغ و میزان پروتئین در قسمت‌های مختلف آن خواهیم گفت. همچنین بهترین روش پخت مرغ را نیز معرفی و در آخر با توجه به هدف‌تان، مشخص خواهیم کرد که کدام بخش از این محصول کامل را مصرف کنید.
گوشت مرغ حاوی پروتئین بیشتر و چربی کمتر است و برای افرادی که در طول روز کالری کمتری دریافت می‌کنند، افرادی که چربی خون بالا دارد و ورزشکاران و کسانی که نیاز به افزایش وزن و افزایش حجم ماهیچه دارند مناسب است. گوشت مرغ سرشار از ویتامین بی۶ می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، تولید گلبول‌های قرمز خون، مواد معدنی و پروتئینی لازم برای حفظ تراکم استخوان مناسب می باشد.

ویژگی‌های پروتئین مرغ

پروتئین مرغ کامل، طبیعی‌ و دردسترس‌ است، اما بهتر است قبل از انتخاب، نگاهی به ارزش زیستی و غذاییِ این ماده بیندازیم. منظورمان از ارزش زیستی، سازگاریِ بدن با پروتئین مصرفی است. هرچقدر ارزش زیستیِ پروتئین زیاد باشد، بدن بهره بیشتری از آن می‌برد. از نظر ارزش غذایی هم پروتئین کامل به‌حساب می‌آیند.

این نوع پروتئین، برای همه افراد مناسب ومفید است. مثلا پروتئین وی به علت دارا بودن لاکتوز ممکن است برای برخی حساسیت ایجاد کند، ولی خوشبختانه این محصول این مشکل را ندارد.

مقدار پروتئین مورد نیاز برای ورزشکاران

تعیین مقدار مصرف پروتئین مرغ برای ورزشکاران به‌ویژه بدنسازان، بستگی به شرایط مختلف بدنی ازجمله سوخت‌وساز و سایز بدن آن‌ها دارد. به‌طور معمول این میزان برای هر بدنساز ۳۰ تا ۶۰ گرم در هر وعده است.
اما مقدار پروتئین مورد نیازمان را چطور محاسبه کنیم؟ شما می‌توانید در هر وعده غذایی مقدار پروتئین مورد نیاز روزانه خود را (۲/۲ گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن) تقسیم بر تعداد وعده‌های‌تان در طول روز کنید. برای رسیدن به بهترین نتیجه، مقدار پروتئین مورد نیاز خود را در بین وعده‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

بهترین روش پخت برای دریافت حداکثر پروتئین

شاید برای شما هم جالب باشد، ولی روش پخت تاثیر زیادی در حفظ مواد مغذی دارد. مثلا اگر مرغ را سرخ کنید بافت‌های پروتئینی از بین می‌رود و میزان زیادی از آن جذب بدن شما نخواهد شد.
بهترین روش پخت برای جذب حداکثری پروتئین، آب‌پز کردن آن است. پس از آب‌پز کردن، کبابی یا بخار پز کردن هم روش‌های موثری برای حفظ پروتئین مرغ هستند.

کدام قسمت مرغ شما را به هدف نزدیک می‌کند؟

این‌که شما کدام قسمت مرغ را میل می‌کنید کاملاً بستگی به هدف‌تان دارد؛ مثلاً اگر هدف‌تان تناسب اندام و عضله‌سازی است پیشنهاد می‌کنیم از سینه مرغ استفاده کنید. در زیر هدف‌‌ها و قسمت های پیشنهادی مصرفی را به شما معرفی میکنیم:

  • تناسب اندام و عضله‌سازی: سینه
  • لاغری و کاهش وزن: سینه
  • افزایش وزن و حجم‌گیری: کتف و بال
  • حفظ عضلات و ریکاوری سریع‌تر بعد از ورزش: سینه

البته اگر به اعداد نگاه کنید متوجه می‌شوید که همه قسمت‌های مرغ دارای پروتئین است، ولی در بعضی از قسمت‌ها میزان آن، خالص‌تر و بیشتر است. اگر هدف‌تان کاهش وزن است، بهترین انتخاب همان سینه مرغ است. پروتئین علاوه‌بر عضله‌ سازی سریع به لاغری هم کمک زیادی می‌کند.
برای افزایش وزن و حجم گرفتن هم نیاز به دریافت کالری بیشتری دارید. به همین خاطر قسمت‌های چرب‌تر این غذای پرطرفدار که کالری بیشتری هم دارد، انتخاب فوق‌العاده‌ای برای‌تان خواهد بود. یادتان باشد که برای حفظ عضلات‌تان، بهترین کار، مصرف پروتئین سینه است.

ویتامین‌ها و مواد معدنی

مرغ کامل بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری و مورد نیاز بدن انسان را تأمین می‌کنند. برخی از مواد مغذی قابل توجه عبارتند از:

  • ویتامین بی ۶: ۰.۴ میلی‌گرم
  • کوبالامین: ۰.۲ میکروگرم
  • ویتامین دی: ۱۳ واحد
  • آهن: ۰.۷۸ میلی‌گرم
  • منیزیم: ۲۳ میلی‌گرم
  • پتاسیم: ۲۳۸ میلی‌گرم
  • روی: ۱.۷۶ میلی‌گرم
  • کلسیم: ۱۰ میلی‌گرم
  • پروتئین: ۱۹.۱۶ گرم

*کوبالامین یک ویتامین ضروری است که در تشکیل گلوبول‌های قرمز خون شرکت می‌کند.